Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

7-8-2013.ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.



ΑΠΟΦΑΣΗ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

   Σήμερα  Τετάρτη  8/8/13 οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους Ομόφωνα  αποφάσισαν.

1.    Στάση εργασίας αύριο Πέμπτη 9/8/13 από 12 – 15.00 και  Συγκέντρωση ΟΛΩΝ - Παράσταση διαμαρτυρίας  στην Αριστοτέλους μπροστά στα γραφεία της 4ης ΔΥΠΕ. 

2.    Επίδοση  Ψηφίσματος στον Διοικητή της ΔΥΠΕ , για την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  των ¨ανακοινωθέντων¨ για την τύχη του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ και των Εργαζομένων του. 

3.    ΚΑΛΟΥΝ τον κ. Υπουργό να επισκεφθεί το Νοσοκομείο τους ΑΜΕΣΑ , προκειμένου να ενημερωθεί προσωπικά  για την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΠΑΝΑΓΙΑ.                   Εκφράζουν την επιμονή τους για την ανάγκη της Δημιουργίας  του Νοσοκομείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης , όπως η μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής αποφάσισε τον Φλεβάρη του 2013 , και επαναβεβαιώθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου στη σύσκεψη της 4/6/13 στο Υπουργείο με τους Εκπροσώπους  της Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Θες/κης, Βουλευτών όλων των κομμάτων , του Εργατικού κέντρου,  της Ε.Ν.Ι.Θ. και των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

4.    ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δηλώνουν πως θα συνεχίσουν τον Αγώνα που άρχισαν , μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους 350.000  κατοίκους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης , μέχρι της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του αγώνα .

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣ/ΜΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ