Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

8-2-2013. Αντίθετοι στη μεταφορά καρκινοπαθών από το Νοσοκομειο ¨Παναγιά¨, στο Θεαγένειο, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ



Την αντίθεσή του στην μεταφορά των καρκινοπαθών του νοσοκομείου Παναγιά, στο Θεαγένειο, εκφράζει με ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων του Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Ν.Θ.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Σωματείο του Α.Ν.Θ. ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις που λαμβάνουν χώρα στις πλάτες των καρκινοπαθών.

   Μπροστά στην πολιτική του Υπουργείου Υγείας για συρρίκνωση του Δημόσιου Τομέα της Υγείας και παράδοση χώρου για επιχειρηματική δράση, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στη μεταφορά των καρκινοπαθών του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ στο δικό μας.

   Από την μία μεριά το Θεαγένειο ασφυκτιά λόγω έλλειψης χώρων, προσωπικού και υλικών και από την άλλη με την μεταφορά της Ογκολογικής κλινικής του Παναγία στο Θεαγένειο, χάνονται δημόσια κρεβάτια από το ΕΣΥ. 

   Έτσι δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο στοίβασμα των αρρώστων που πολεμούν με τον καρκίνο και δικαιούνται ανθρώπινες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας καθώς επίσης και δεν θα συνηγορήσουμε στο κλείσιμο κλινικών και νοσοκομείων προκειμένου κάποιοι να πιάσουν συγκεκριμένους στόχους.

Η Υγεία και η αρρώστια δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται. Αγωνιζόμαστε για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλους τους πολίτες.

   Καλούμε το Διοικητή της 4ης Υ.Π.Ε. να ανακαλέσει την απόφαση μετακίνησης του εναπομείναντος Ογκολόγου του Νοσοκομείου Παναγία».