Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

6-2-2013. ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΑ"




ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6-2- 2013

Κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική συνέλευση των εργαζομένων  ομόφωνα αποφασίστηκε  η συνέχιση των κινητοποιήσεων για την υλοποίηση των κάτωθι:

1.       Αμεση ανάκληση της απόφασης για μεταφορά των ιατρών του χημειοθεραπευτικού  τμήματος στο Θεαγένειο κσι την συνέχιση λειτουργίας του τμήματος .
2.       Ενημέρωση και συζήτηση (διαβούλευση) με τους εκπροσώπους των εργαζομένων  και των ιατρών  του Νοσοκομείου ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨  για τυχόν μεταβολές του υπάρχοντος Οργανισμού  που προτείνονται από την διοίκηση του Νοσοκομείου και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ και αφορούν στο Νοσοκομείο ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨.
3.       Την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και την άμεση κάλυψη της έλλειψης προσωπικού (Νοσηλευτικού-διοικητικού-εργαστηριακού και ενός μικροβιολόγου) του Νοσοκομείου Παναγία για τα επόμενα δύο χρόνια.

4.       Την άμεση καταβολή των επι εξάμηνο καθυστερούμενων χρημάτων από την EUROMEDICA στους εργαζόμενους της  στο Νοσοκομείο ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨.

5.       Καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου ¨Αγ.Παυλος¨- παράρτημα ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨ και τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ  , να  εργαστούν  μαζί μας  στην  κατεύθυνση  υλοποίησης  της  Πολιτικής Υγείας  , σε  σχέση  με  το  Νοσοκομείο ¨ΠΑΝΑΓΙΑ¨ , όπως  αυτή  ξεκάθαρα  εκφράστηκε  μέσα  στή Βουλή των Ελλήνων , από όλα τα Κόμματα  και  τον ίδιο Υπουργό Υγείας.


Για τη Γενική Συνέλευση


     Η Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Ελένη Μπακιρλή                                                              Ιωάννης Γιαννάκης