Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

27 12-2012 Αλληλεγγύη και Ευχές απο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης



Με τους εργαζόμενους και τα αιτήματά τους συντάχθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ.κ.Προκόπιος επισκεπτόμενος χθές 27 Δεκεμβρίου 2012 τους ασθενείς και το προσωπικό του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ.κ. Προκόπιος  συντάχθηκε με την κοινή απόφαση των Δημάρχων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για να μη κλείσει το Νοσοκομείο ΠΑΝΑΓΙΑ και για τη κατασκευή νέας πτέρυγας στο Γ.Ν.¨Αγ,.Παυλος¨. 

Τις προηγούμενες ημέρες  με προσωπική του επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ.Α.Σαμαρά, τον Υπουργό Υγείας κ.Λυκουρέντζο και τον Υπουργό επικρατείας κ.Σταμάτη, έδειξε την αλληλεγγύη του στους 65 εργαζόμενους  που κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν την εργασία τους από την σαλαμοποίηση και το κλείσιμο του Νοσοκομείου ΠΑΝΑΓΙΑ.


ΟΣεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης συνομιλεί με την Πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας και με μια εργαζόμενη νοσηλεύτρια της Euromedica που τον υποδέχθηκαν στην εισοδο του Νοσοκομείου.